Bouwen aan verandering

Building Changes sluit zich aan bij SKG-IKOB

Gepubliceerd op: 9 september 2024

 

Building Changes, een toonaangevende kennispartner in de bouw- en infrasector, heeft zich aangesloten bij de SKG-IKOB groep. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van Building Changes als expert in organisatie-, proces-, kennis- en persoonsontwikkeling.

Building Changes heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner voor het aanpakken van vraagstukken op het gebied van klimaat, duurzaamheid, circulariteit, digitalisering, kwaliteitsborging en vaardigheden, skills en arbeidsmarkt. Door de samenwerking met de SKG-IKOB groep kan Building Changes haar toegevoegde waarde op het gebied van toekomstgericht ondernemen en ontwikkelprocessen nog beter verbinden, valideren en borgen binnen de sector.

“De toevoeging aan de SKG-IKOB groep is een positieve ontwikkeling voor Building Changes,” aldus René de Kwaadsteniet, directeur van Building Changes. “We kunnen onze expertise nu nog gerichter inzetten en een nog sterkere verbinding met de bouw- en infrasector realiseren.”

De SKG-IKOB groep staat bekend om haar autoriteit op het gebied van kwaliteit, borging en validatie in de bouw- en infrasector. De groep blijft zich ontwikkelen met een focus op duurzaamheid, circulariteit, digitalisering en innovatie. Voor de SKG-IKOB groep heeft de toevoeging van Building Changes een duidelijke toegevoegde waarde om nog beter en eerder in te kunnen spelen op procesinnovaties en technologische ontwikkelingen waarbij ook sociale innovatie een belangrijke rol speelt. Voor de medewerkers van Building Changes betekent dit een inbedding in een professionele organisatie met nieuwe collega’s en mogelijkheden.

Als onderdeel van de SKG-IKOB groep is Building Changes nog beter in staat om (toekomstige) opdrachtgevers en relaties te ondersteunen bij hun uitdagingen, met de zekerheid die hoort bij een groeiende en ontwikkelende onderneming.

Building Changes en de andere bedrijven binnen de SKG-IKOB groep staan klaar om u te ondersteunen bij uw projecten in de bouw- en infrasector.

 

Voor meer informatie: René de Kwaadsteniet, Directeur Building Changes 015-7200901, info@buildingchanges.nl.