Bouwen aan verandering

Wissel ervaringen en kennis uit over skillsbased werken

Gepubliceerd op: 18 september 2024

Save the Date!

Op dinsdag 22 oktober organiseert Building Changes een bijeenkomst over skillsbased werken. Dé gelegenheid voor bedrijven in de bouw of infra om creatief te leren kijken naar het personeelstekort. Én voor experts die graag met elkaar of met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven van gedachten willen wisselen.

 

Wat is skillsbased werken?

In tijden van personeelstekort kan het geen kwaad om verder te kijken dan je neus lang is. Er loopt een zee aan mensen rond met enorme capaciteiten, maar misschien net niet met het juiste papiertje. Zonde! Daarom is het van belang om meer en meer te kijken naar potentiële en aanwezige  skills.

 

De afgelopen jaren was Building Changes betrokken bij diverse projecten die zich bezighouden met skillsbased werken. Zoals bijvoorbeeld de ontwikkeling van de Roadmap voor BUS-NL,  Passport for Work, BUSgocircular en de Menukaart voor de provincie Gelderland.

 

Meld je aan!

Graag willen wij deze kennis delen met onze meest gewaardeerde relaties. Wil jij te weten komen hoe experts op het gebied van skills naar de huidige arbeidsmarkt kijken en welke skills voor jouw bedrijf belangrijk worden bijvoorbeeld op gebied van digitalisering, circulair en energieneutraal werken? Of ben je een arbeidsmarktexpert en ben je benieuwd hoe je collega’s hier tegenaan kijken? Houd dan de middag van 22 oktober vrij in je agenda en stuur een mail naar events@buildingchanges.nl  om je aan te melden. Zo ontvang je binnenkort de officiële uitnodiging met uitgebreide informatie

 

Waar en wanneer?

Datum: 22 oktober 2024

Tijd: 15.30 tot 18.00

Locatie: Delft, exacte locatie volgt